Mega Fortune er en spilleautomat fra svenske Net Entertainment. Som navnet antyder handler spillet om penger og rikdom, og gir med dette en forsmak på hva man kan vente segMega Fortune om man vinner den store jackpoten. Mega Fortune har nemlig hele tre progressive jackpoter som øker i størrelse etter hvert som noen spiller på automaten. Jo flere som spiller, jo større blir jackpoten, og utbetalingene kan nå flere titalls millioner kroner.

Hvordan spille Mega Fortune

Mega Fortune består av fem hjul og tre rader med totalt 25 innsatslinjer. Man kan selv angi hvor mange linjer man vil spille på, og selvfølgelig hvor mye man ønsker å satse per spinn. Innsatsnivået velges ved å angi ett av fire innsatsnivåer samt ønsket myntverdi mellom €0,01 og €0,50. Dette gir en minste innsats på €0,25 per spinn mens maksimal innsats er €50. Spillsymbolene i Mega Fortune inkluderer blant annet limousiner, diamantringer og luksusklokker. Champagneflasken fungerer som scatter-symbol, og tre eller flere slike utløser gratisspinn-runden. Wild-symbolet representeres av en yacht og kan erstatte alle andre symboler i spillet bortsett fra scatter og bonus-symbolene for å danne vinnerkombinasjoner. Tre eller flere bonussymboler utløser bonusspillet der du får spinne lykkehjulet og få muligheten til å vinne en av de tre progressive jackpotene.

Jackpoter og andre premier

Mega Fortunes har hele tre progressive jackpoter; Rapid, Major og Mega Jackpot. Sistnevnte er den største jackpoten og gir gjerne utbetalinger på godt over 20 millioner kroner. De to andre jackpotene er mindre, men kan likevel gi betydelige gevinster med et minstebeløp på henholdsvis €50 og €5000. Selv om man ikke skulle være så heldig å vinne en av jackpotene kan man likevel vinne store summer på Mega Fortune. Under gratisspinn-runden multipliserer blant annet alle gevinster med en multiplikator på opptil 5x, noe som gir ekstra store premier. Den teoretiske utbetalingsprosenten for denne spilleautomaten er på imponerende 96,4 %.